Browser-ul dvs. nu acceptă script-uri!
Activați opțiunea javascript sau vă rugăm să luați legătura telefonică cu operatorii noștri

Serviciul lucrează

de luni pînă vineri între orele 08:00 - 19:00, sîmbata între 09:00 - 17:00 iar duminica între 10:00 - 14:00

Moldcell: +373 79 93 01 91 Fix: +373 22 93 01 91

la adresele indicate în Contacte

Contacte

„GENERAL ASIGURĂRI” SA

IDNO:
1016600035165
Seria, nr. şi data eliberării licenţei, termenul de valabilitate:
CNPF 000887, 16.12.2016
termen nelimitat
Data înregistrării (reînregistrării):
27.10.2016
Denumirea completă:
COMPANIA DE ASIGURARI GENERAL ASIGURARI SOCIETATE PE ACTIUNI
Adresa juridică:
mun. Chisinau, str. Alexandr Puskin, 47/5
Genul de activitate:
Asigurări generale
Directorul:
Vitalie BANARU

„GENERAL ASIGURĂRI” S.A. – societate de asigurări din Chișinău, Republica Moldova. A fost fondată la data de 27 octombrie 2016 având capitalul statutar de 61 milioane lei, împărțit în 61 milioane de acțiuni ordinare.

La moment compania poate oferi următoarele clase de asigurări:

  • Asigurări de vehicule terestre
  • Asigurări de răspundere civilă auto
  • Asigurări de sănătate
  • Asigurări de accidente
  • Asigurări de incendiu și alte calamități naturale
  • Asigurări de răspundere civila generală

„General Asigurări” este o companie tânără şi ambiţioasă, dinamică şi în permanetă dezvoltare, care tinde să devină un reper pe piaţa asigurărilor din R.M, câştigând cu fiecare an tot mai multă credibilitate şi notorietate.

Compania pune accentul pe calitatea serviciilor acordate şi consideră că este de datoria tuturor celor implicaţi în domeniul asigurărilor, să contribuie la ridicarea nivelului produselor autohtone la standardele europene.

„General Asigurări” este orientată spre găsirea şi promovarea celor mai bune produse şi servicii posibile, care să satisfacă necesităţile reale ale clienţilor. Pentru aceasta, compania îşi propune să combine produsele clasice pentru piaţa din R.M. cu unele noi, inovative, inspirate din practica internaţională.

Societatea de asigurări face din realizarea necesităţilor clienţilor, obiectivul său, tratând cu maximă seriozitate şi atenţie fiecare client în parte, prin adaptarea produselor de asigurare la nevoile fiecăruia.

Politica resurselor de cadre este una foarte selectivă, fapt ce a permis formarea unei echipe de profesionişti în domeniu, ce îşi pun toate cunoştinţele şi experienţa în atingerea obiectivelor de calitate şi performanţă fixate de companie.

Societatea de asigurări este deschisă pentru noi colaborări şi parteneriate ce pot contribui la dezvoltarea segmentului de asigurări generale şi nu numai.

„General Asigurări” îşi propune să să fie într-o permanentă creştere şi evoluţie, prin crearea unui portofoliu de produse cât mai diverse, inovative şi calitative, printr-un nivelul înlt de deservire şi atenţie, precum şi prin respectarea tuturor angajamentelor luate faţă de clienţi, devenind astfel un partener de nădejde şi pe termen lung.