Browser-ul dvs. nu acceptă script-uri!
Activați opțiunea javascript sau vă rugăm să luați legătura telefonică cu operatorii noștri

Serviciul lucrează

de luni pînă vineri între orele 08:00 - 19:00, sîmbata între 09:00 - 17:00 iar duminica între 10:00 - 14:00

Moldcell: +373 79 93 01 91 Fix: +373 22 93 01 91

la adresele indicate în Contacte

Contacte

ACORD GRUP SA

IDNO:
1002600007813
Seria, nr. şi data eliberării licenţei, termenul de valabilitate:
CNPF 000899, 16.03.2012
termen nelimitat
Data înregistrării (reînregistrării):
05.11.2002
Denumirea completă:
Societatea de Asigurari „ACORD GRUP” S.A.
Adresa juridică:
mun. Chisinau, bd. Decebal, 80/1
Genul de activitate:
Asigurări generale
Directorul:
Vladimir ȘTIRBU

Societatea pe Acțiuni “Acord Grup” este una din companiile ce prestează servicii de asigurare și reasigurare, fiind inființată relativ recent, și anume în anul 2002.

Activînd în domeniul dat pe parcursul a mai mult de 10 ani, compania iși îndeplineste responsabil sarcinile, oferind clienților asemenea servicii precum: asigurarea CASCO, RCA, asigurarea marfii (CARGO), asigurarea proprietații, asigurarea civilă corporativă, de producere, asigurarea transportatorilor aerieni, asigurarea in cazuri excepționale și asigurarea sanatații pentru călătoriile în străinătate.

Reputația companiei pe piața locală și internațională este la un nivel destul de înalt, mai ales în ceea ce privește asigurările riscurilor aeriene.

Capitalul social al companiei constituie peste 15 milioane de lei, iar licențele posedate de către „Acord Grup” SA permit companiei sa presteze și să realizeze peste 20 tipuri diferite de servicii de asigurare pentru persoanele fizice si cele juridice.

Societatea de Asigurări „Acord Grup” SA colaborează cu parteneri din diferite domenii și ia parte la activitatea cîtorva uniuni profesionale, printre care: Asociația Asigurătorilor în domeniul Aviatiei si Spațiului din Rusia (РААКС); Parteneriatul non-profit „Grupul Asociat de Asigurări SOGLASIE”; se manifestă în calitate de sponsor al campionatelor internaționale anuale la parapantism.

Majoritatea riscurilor mari sunt reasigurate în cele mai de renume companii de reasigurări: „Lloyd’s”, „Marsh”, „Willis Faber & Dumas Limited”, „GeneralCologne Re” (Germania), „Munich Re”, „Avicos”, AIG JSC (UK), „Avicos”, AFES, „VSK” (Rusia).

În anul 2006 compania a luat premiul International Award “Leader in prestige and quality” - Europe 2006.

Colaborarea cu „Acord Grup” SA are loc în mod simplu și comod datorită atitudinii personalizate și abordării individuale a fiecarei cereri de la client, operativității deciziilor în cazul necesității recompenselor, grijii și monitorizării procesului de executare a lucrărilor în cazul necesitații despăgubirilor prin intermediul reparațiilor sau reabilitării.