Browser-ul dvs. nu acceptă script-uri!
Activați opțiunea javascript sau vă rugăm să luați legătura telefonică cu operatorii noștri

Serviciul lucrează

de luni pînă vineri între orele 08:00 - 19:00, sîmbata între 09:00 - 17:00 iar duminica între 10:00 - 14:00

Moldcell: +373 79 93 01 91 Fix: +373 22 93 01 91

la adresele indicate în Contacte

Contacte

Garanţii de la Rapidasig

LIVRARE GRATUITĂ

În condiţiile unui mod de viaţă tot mai ocupat (în care agenda zilei este încărcată şi nu ne putem permite luxul de a devia de la aceasta), a traficului aglomerat din oraş, a cheltuielilor suplimentare necesare, precum şi a multor altor probleme de zi cu zi, deplasarea pentru a procura o asigurare poate constitui o incomoditate majoră. Astfel, pentru că ne pasă şi pentru că vrem să vă uşurăm pe cât posibil viaţa, RAPIDASIG a decis să vă vină în ajutor – aveţi livrare rapidă și gratuită în raza municipiului Chișinău.

Mai mult
3 MINUTE PENTRU COMANDĂ

Ritmul din ce în ce mai accelerat al vieţii face ca timpul să devină un factor determinant în alegerile pe care le facem. Noi preţuim timpul dvs. şi vrem să contribuim la o cât mai eficientă utilizare a acestuia.Numai la noi, vă ia doar 3 minute pentru a face comanda și în timp de 1 oră aveţi asigurarea la dvs.

Mai mult
DIFERITE METODE DE PLATĂ

Tindem ca achitarea primelor de asigurare să fie cât mai comodă și accesibilă. Mergând în pas cu timpul, noi vă oferim cel mai larg set de instrumente de plată – plătiţi cu cardul bancar (Visa, MasterCard și Maestro), în numerar la birou sau la livrare, curierului.

Mai mult
MAI MULTE OFERTE

Suntem o platforma de asigurări online şi nu o companie de asigurări, de aceea, suntem obiectivi şi nu promovăm niciun produs sau asigurător anume. La noi puteţi afla preţurile de asigurare la 10 companii în timp real, iar noi vă putem ajuta să faceţi alegerea corectă, prezentându-vă avantajele şi dezavantajele fiecărui produs.

Mai mult
PESTE UN DECENIU DE ACTIVITATE

Într-o stare de incertitudine generală, peste un deceniu de activitate neîntreruptă, pe piaţa asigurărilor din Republica Moldova, este o realizare cu care puţini se pot lăuda. Timpul este garantul nostru.