Browser-ul dvs. nu acceptă script-uri!
Activați opțiunea javascript sau vă rugăm să luați legătura telefonică cu operatorii noștri

Serviciul lucrează

de luni pînă vineri între orele 08:00 - 19:00, sîmbata între 09:00 - 17:00 iar duminica între 10:00 - 14:00

Moldcell: +373 79 93 01 91 Fix: +373 22 93 01 91

la adresele indicate în Contacte

Contacte

„DONARIS VIENNA INSURANCE GROUP” SA

IDNO:
1002600020908
Seria, nr. şi data eliberării licenţei, termenul de valabilitate:
CNPF 000897, 29.03.2011
termen nelimitat
Data înregistrării (reînregistrării):
21.02.2005
Denumirea completă:
COMPANIA DE ASIGURARI DONARIS VIENNA INSURANCE GROUP SOCIETATE PE ACTIUNI
Adresa juridică:
mun. Chisinau, bd. Moscova, 15/7
Genul de activitate:
Asigurări generale
Directorul:
Dinu GHERASIM

Societatea de Asigurări-Reasigurări DONARIS VIENNA INSURANCE GROUP SA activează pe piața Moldovei din anul 1998.

Astăzi compania de asigurări DONARIS VIG SA este una din cele mai mari companii de asigurări de pe piața asigurărilor în Moldova

DONARIS VIG SA, ca și orice altă companie ce își respectă datoria, are o strategie de dezvoltare și poziționare bine gîndită, ce are la baza perpetuitatea perfecționării calității serviciilor, administrarea corectă a afacerilor și, desigur, executarea responsabilă a datoriilor sale. Toate impreuna permit Societații de Asigurări-Reasigurări DONARIS VIENNA VIG SA să se plaseze bine pe piața, să își fortifice pozițiile și să devină o companie profesionistă în domeniul asigurărilor.

Scopul de bază al companiei este de a oferi servicii calitative și competitive în domeniul asigurărilor și reasigurărilor ce corespund cerințelor clienților la prețuri rezonabile.

CASCO, „Cartea Verde”, RCA, asigurarea complexă a proprietății, asigurarea cazurilor excepționale, asigurarea sănătății persoanelor ce pleacă în străinătate – acestea sunt doar cîteva din serviciile de bază oferite de angajații DONARIS VIG SA.

Este de menționat faptul că Societatea de Asigurări-Reasigurări DONARIS VIENNA INSURANCE GROUP SA este prima organizație în Republica Moldova, ce a determinat reasigurarea ca unul din serviciile sale de bază. Compania crede în sinceritatea si relați reciproce cu clienți și partenerii săi. Anume datorită acestui fapt compania este deschisă afacerilor cu companiile locale și internationale.