Browser-ul dvs. nu acceptă script-uri!
Activați opțiunea javascript sau vă rugăm să luați legătura telefonică cu operatorii noștri

Serviciul lucrează

de luni pînă vineri între orele 08:00 - 19:00, sîmbata între 09:00 - 17:00 iar duminica între 10:00 - 14:00

Moldcell: +373 79 93 01 91 Fix: +373 22 93 01 91

la adresele indicate în Contacte

Contacte

De ce să alegi Rapidasig?

RAPIDASIG.md este un portal online de asigurări și o marca comercială bine cunoscută, care a lansat primul serviciu de asigurări ONLINE din Republica Moldova.

Prin intermediul rapidasig.md vă oferim un serviciu online complet: informarea detaliată şi la timp cu privirea la produsele de asigurare; încheierea poliţei; asistenţă la rezolvarea cazului asigurat şi obţinerea despăgubirilor.

De ce este bine să faci asigurare la noi:

Pentru că la noi puteţi afla preţurile de asigurare la 10 companii în timp real, iar noi vă putem ajuta să faceţi alegerea corectă, prezentându-vă avantajele şi dezavantajele fiecărui produs.

Pentru că suntem un broker şi nu o companie de asigurări, de aceea, suntem obiectivi şi nu promovăm niciun produs sau asigurător anume.

Pentru că ai livrare rapidă și gratuită în raza municipiului Chișinău.Pentru că noi vă anunţăm din timp când vă expiră asigurarea. Nu este nevoie să ţineţi minte când vă expiră asigurarea şi/sau revizia tehnică, mergeţi liniştit, de aceasta avem grijă noi.Pentru că avem cea mai populară pagină web de asigurări din Moldova, www.rapidasig.md, unde puteţi face asigurare online, la cele mai bune condiţii, vă puteţi informa despre asigurări şi puteţi afla multe alte lucruri utile.

Pentru că, dacă faceţi comandă online de asigurare pe www.rapidasig.md, managerii noştri vă prelucrează comanda în maxim 10 min. Pentru că noi preţuim timpul dvs.Pentru că avem un personal calificat, care vă poate oferi consultanţă şi asistenţă profesională 365 zile din an.Pentru că acordăm asistentă specializată la pregătirea dosarului de daună și la soluționarea eventualelor dispute cu asigurătorii. Noi vă reprezentăm în relația cu asigurătorul şi încercăm să soluționăm cazul asigurat fără a ajunge în instanţa de judecată.Pentru că oferim garanţii la fiecare asigurare contractată la noi! Cu ajutorul consultanţilor noştri aveţi 99% garanţii că veţi fi despăgubit la apariţia daunelor.Pentru că ne dezvoltăm foarte rapid, suntem corecţi, inovativi şi creativi.Pentru că până în anul 2021 au avut încredere în serviciile noastre peste 50 000 persoane (juridice şi fizice)..Pentru că avem o experienţă în domeniu de mai mult de un deceniu.Pentru că în 2016 am fost premiaţi pentru activitatea noastră cu distincţia „Diplomat în calitatea serviciilor”.

Pentru că nici noi nu lucrăm cu oricine. Lucrăm cu clienţi corecţi, motivaţi şi dispuşi spre un parteneriat reciproc avantajos şi de lungă durată.

img_2

Marca comercială a anului

În cadrul concursului NOTORIUM, am fost desemnaţi drept Marca comercială a anului 2017 în domeniul asigurărilor. Depunem toate eforturile necesare pentru ca clienții noștri să primească servicii de calitate și să rămână mulțumiți de achiziția lor. Vă mulţumim pentru faptul că acest lucru a fost apreciat la justa valoare!

img

Zeiţa calităţii

Conform rezultatelor concursului „Premiul pentru realizări în domeniul calității“, organizat de Camera de Comerț și Industrie în parteneriat cu cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, în 2017, am primit cea mai înaltă distincție – „Zeiţa calităţii”!