Browser-ul dvs. nu acceptă script-uri!
Activați opțiunea javascript sau vă rugăm să luați legătura telefonică cu operatorii noștri

Serviciul lucrează

de luni pînă vineri între orele 08:30 - 00:00, sîmbata între 9:00 - 22:00 iar duminica între 10:00 - 20:00

Moldcell: +373 79 93 01 91 Fix: +373 22 93 01 91

la adresa: mun. Chişinău, str. Mitropolit Dosoftei, 118

Contacte

Fondul de pensii

Capacitatea de a realiza venit depinde de sănătatea şi puterea de muncă. Din păcate, acestea nu sunt garantate nimănui şi scad odată cu trecerea anilor. Astfel, oamenii ajung în imposibilitatea de a-şi asigura prin forţe proprii întreţinerea, fiind dependenţi de ce le oferă statul.

Să lucrezi toată viaţa cu un salariu minim pe economie, într-un stat cu o situaţie financiară precară, înseamnă să te aştepţi ca la bătrâneţe să ai parte de o pensie de stat derizorie, ce îşi pierde încontinuu din valoare şi nu poate asigura un mod de viaţă decent.

De aceea, odată cu trecerea anilor, oamenii încep să conştientizeze că pentru a duce o viaţă decentă la pensie, vor avea nevoie de un venit suplimentar. Iar o asigurare de viaţă cu componenta de pensie poate fi o soluţie în acest sens.

Astfel, pe lângă protecţia specifică unei asigurări de viaţă şi anume împotriva riscurilor de deces şi invaliditate, această asigurare oferă un venit suplimentar la pensia de stat prin economisirea şi acumularea banilor persoanei asigurate, precum şi prin venitul suplimentar obţinut ca urmare a faptului că primele de asigurare sunt investite de companie, astfel încât, la finele contractului, veţi primi pe lângă suma asigurată şi participarea corespunzătoare la profitul investiţional obţinut, fapt ce va contribui considerabil la menţinerea unui stil de viaţă confortabil.

Prin urmare, indiferent de situaţia social-economică a ţării, pe lângă pensia primită de la stat, veţi avea şi un venit suplimentar ce vă va da posibilitatea să vă puteţi plăti facturile, procura hrana zilnică, achita serviciile medicale, precum şi de a oferi nepoţilor ceva care să le facă copilăria mai frumoasă.

Important! Pentru a diminua tentaţia clientului de a rezilia contractul şi de a retrage banii înainte de termen, asigurarea de viaţă se bazează pe o disciplină financiară garantată de penalizări. Astfel că, înainte de încheierea contractului, trebuie să stabiliţi clar dacă aveţi dorinţa şi capacitatea de a investi pe termen lung. or, retragerea prematură din contract va fi în defavoarea dvs.