Browser-ul dvs. nu acceptă script-uri!
Activați opțiunea javascript sau vă rugăm să luați legătura telefonică cu operatorii noștri

Serviciul lucrează

de luni pînă vineri între orele 08:30 - 00:00, sîmbata între 9:00 - 22:00 iar duminica între 10:00 - 20:00

Orange: +373 68 93 01 91 Moldcell: +373 79 93 01 91 Fix: +373 22 93 01 91

la adresa: mun. Chişinău, str. Mitropolit Dosoftei, 118

Contacte

Asigurare de viață – acumulare pentru copii

Dacă sunteţi preocupat de viitorul copilului dvs. şi vreţi să-i asiguraţi studii de calitate, bani suficienţi pentru căsătorie, pentru deschiderea unei afaceri sau pentru alte situaţii importante din viaţă, ce necesită cheltuieli suplimentare, o asigurare de viaţă cu acumulare de capital pentru copii poate fi o soluţie.

O astfel de asigurare este o modalitate de a oferi copilului dvs. protecţie financiară în momentele importante din viaţa lui, cum ar fi studiile, procurarea unui automobil sau întemeierea unei familii, prin obţinerea unei rente lunare sau a unei sume fixe, la expirarea poliţei de asigurare.

Componenta de economisire a asigurării de viaţă dă posibilitatea ca banii suplimentari să nu fie cheltuiţi, ci să fie adunaţi şi utilizaţi la timpul şi momentul potrivit, pentru lucruri cu adevărat importante din viaţa copilului dvs.

De asemenea, pe lângă economisirea banilor dvs., asigurarea oferă şi posibilitatea obţinerii unui venit suplimentar, ca urmare a faptului că primele de asigurare vor fi investite de companie, astfel încât, la finele contractului, copilul va primi pe lângă suma asigurată şi participarea corespunzătoare la profitul investiţional obţinut.

Iar protecţia împotriva riscurilor de deces şi invaliditate, atât pentru dvs. (asigurat) cât şi pentru copilul dvs. (beneficiar), va permite evitarea unor eventuale probleme la achitarea primelor contractuale, survenite în urma unor evenimente nefericite.