Browser-ul dvs. nu acceptă script-uri!
Activați opțiunea javascript sau vă rugăm să luați legătura telefonică cu operatorii noștri

Serviciul lucrează

de luni pînă vineri între orele 8:30 - 19:00, sîmbata între 9:00 - 17:00 iar duminica între 10:00 - 14:00

Orange: +373 68 93 01 91 Moldcell: +373 79 93 01 91 Fix: +373 22 93 01 91

la adresa: mun. Chişinău, str. Mitropolit Dosoftei, 118

Contacte

Cadouri de la Rapidasig

A face un cadou este o plăcere atât pentru cel ce oferă, cât şi pentru cel ce primeşte. Este un semn de atenţie, o modalitate de a arăta aprecierea faţă de cineva. Astfel, pentru că ne pasă, pentru că ne face plăcere, pentru că vrem să strângem şi să consolidăm legăturile cu clienţii noştri şi pentru că vă apreciem – la procurarea unei asigurări RCA sau Carte Verde prin intermediul RAPIDASIG, primiţi garantat un cadou la alegere.

Sistemă de Alarma TOMAHAWK TW-9010

alarma_b9.png

Dispozitivul dispune de comunicare bidirecţională, garantând supravegherea constantă a maşinii. Z5 este un model nou al producătorului, apreciat pe piață şi are o mulțime de funcţii utile, cum ar fi informarea despre temperatura din mașină și temperatura motorului. Imposibilitatea de a fi spartă este asigurată de 5 canale și un PIN cod individual. De integritatea mașinii va avea grijă un senzor de șoc cu două nivele şi deconectare zonală. Pornirea automată a motorului în funcţie de programarea zilnică; timer turbo, auto-armare, modul de protecţie cu motorul pornit – vor economisi timpul Dvs., protejând în același timp maşina de uzură. Posibilitatea de a folosi telecomanda la 1300 de metri vă va scuti de griji cu privire la vehiculul parcat într-o curte vecină. Alarma Tomahawk Z5 are mai mult de două duzini de funcţii, cum ar fi: anti-grabber, anti-scanner, blocare reglabilă a motorului etc. Alarma este setată cu diverse regimuri de funcţionare, cum ar fi: „Panică”, „Valet”, „Anti-Hijack”, protecţie „Silenţioasă”.

Boxa Portabila MINI XTREME 10000mAh

boxa_k5_wireless.png

Boxa Portabila Wireless TG113

boxa_wireless_tg113.png

Cabluri pornire auto 600A

cabluri.png

Cabluri de transfer curentde cea mai înaltă calitate.

Set chei 6 buc

chei.png

Set de chei din oțel inoxidabil. Cheile sunt bine fixate pe suportul de plastic, care este foarte comod pentru a fi transportat. De asemenea, suportul vă permite să ţineţi cheile într-un singur loc și să le aveţi la îndemână.

Set cheie tubulare cu clichet

cheie_tubulare.png

Fiecare proprietar de maşină trebuie să deţină un set de chei auto. Astfel de seturi sunt utilizate în mod necesar şi în diverse atelierele de reparații. Principalul avantaj – cheia necesară este întotdeauna la îndemână, ceea ce simplifică și accelerează execuția lucrărilor.

Laveta pentru absorbţia apei

cirpa.png

Şerveţelele sunt indispensabile la ștergerea ferestrelor, oglinzilor și suprafeţelor de lac şi vopsea a caroseriei. Datorită formulei unice, suprafața ştearsă devine perfect curată, uscată, strălucitoare și fără dungi. Pentru a începe curățarea salonului, se scoate șervețelul din tub, se înmoaie în apă caldă și se stoarce ușor. După terminarea curăţeniei, şerveţelul se curăţă cu un detergent fără înălbitor.

Clești 150mm

cleste.png

Cleşte – instrument destinat lucrului cu obiecte metalice şi de efectuare a lucrărilor de montare. Suprafața de lucru are formă piramidală, muchiile sunt plate iar pe partea lor interioară sunt aplicate crestături.

Set clești

clesti.png

Setul unui adevărat maistru. Set de 3 unități pentru a lucra cu succes: clește combinat, tăietor, clește cu fălci rotunde 200 mm.

Cleste multifunctional 12 în1

clesti_univ.png

Acest accesoriu va fi util oamenilor energici, a căror viață este în continuă mișcare. El îşi va găsi întrebuinţarea la pescuit, vânătoare sau camping. Este echipat cu cele mai utile funcţii, necesare pentru activităţile în aer liber. În plus, piesele de lucru ale produsului sunt realizate din oțel inoxidabil, care garantează o durată lungă de exploatare. Este dotat cu o husă de curea, pentru transportare și depozitare comodă. Numărul de funcții – 12.

Covorasul anti-alunecare

covoras.png

Covoraş antiderapant pentru bord auto – un dispozitiv foarte popular. Fixează diverse obiecte ale conducătorului auto care trebuie să fie mereu la îndemână. Covoraşul se clăteşte uşor sub un jet de apă caldă și proprietățile sale adezive se restaurează. Nano pad-ul poate fi montat chiar și într-o poziție verticală pe panoul de bord iar obiectele oricum nu vor cădea.

Lanterna profesionala

flashlight.png

Lanterne profesionale – proiectoare luminoase concepute pentru activități de căutare şi inspecție efectuate de către specialiști ai serviciilor vamale şi de frontieră, ai organelor de drept și ai serviciile de urgență. În lanterne sunt utilizate lămpi puternice pentru a asigura o iluminare a obiectului observat printr-un fascicul focalizat de lumină. Există posibilitate schimbării regimurilor de flux a luminii. Alte domenii de utilizare – diferite structuri de transport feroviar, maritim, fluvial și aviatic. Un accesoriu indispensabil pentru vânători, pescari, turişti şi grădinari.

Frînghie de tractare
3 tone
4 metri

fringhie_4m3t.png

Frînghie de tractare
5 tone
5 metri

fringhie_5t5m.png

Cabluri de remorcare pentru situaţiile de urgență la drum. Sunt destinate remorcării vehiculelor de greutate diferită.

Combustibil (benzina)

fuel.png

motorina

fuel_mot.png

Videoregistrator WDR FULL HD 1080P

full_hd_wdr.png

Caracteristici:

 • Pixeli: 5.0Mega
 • Tip: D88
 • Dimensiune ecran: 3,0
 • Unghiul de vizualizare: 170° cu rezoluţie înaltă
 • Camera: 5 MP
 • Compresie video: H.264
 • Suportă carduri de memorie de până la 32 GB

Specificaţii tehnice:

 • Iluminare de noapte IR (automat)
 • Senzor de gravitaţie incorporat
 • Procesor: NT96650
 • Cadre pe secundă: 30
 • Rezoluţie: 1080
 • Acumulator: incorporat, 1200mAh

Incarcator auto universal USB

incarcator.png

Încărcător universal pentru telefonul mobil. Se poate conecta atât la reţea cât şi la priza de brichetă auto. Are 10 tipuri de mufe pentru diferite modele de dispozitive mobile.

Lanternă LED reîncărcabilă

lanterna.png

Lanternele LED, spre deosebire de cele obișnuite, sunt de o calitate mai înaltă, au un consum redus de energie, iar durata lor de viață este de peste 10 ani.

Lanterna frontala pentru cap

lanterna_cap.png

Să iluminaţi gaura cheii pe un palier întunecat, să găsiţi un lucru pierdut sub masă sau să reparaţi ceva cu ambele mâini vă va ajuta o lanternă compactă. O fixaţi pe cap, iar mâinile dvs. rămân libere. Acest obiect mic şi atractiv vă poate salva atunci când aveți nevoie de un pic de lumină și de ambele mâini.

Manometru masurarea presiunii în roți

manometru.png

Un accesoriu obligatoriu pentru orice automobilist. Țineți sub control presiunea în anvelope pentru că aceasta afectează manevrabilitatea, virajele, frânarea și vă poate pune siguranţa în pericol!

Cutit pliabil, multifunctional

multi_knife.png

Într-o singură carcasă, o mulţime de unelte folositoare: lamă de cuțit, șurubelniță, foarfece, pilă de unghii, desfăcător de sticle, scobitoare... Un astfel de cuțitaş ar trebui să fie întotdeauna la îndemână, deoarece mici neplăceri apar frecvent, iar instrumentele necesare lipsesc.

Ochelari șofer

ochelari.png

Ochelarii pentru şoferi conferă siguranţă la conducerea automobilului pe timp de noapte, zi, la asfințit, pe ceață sau iarna. Polarizate şi în 7 straturi, lentilele elimină reflexia luminii de pe parbriz, drumuri ude şi zăpadă, protejează de farurile mașinilor din sens opus, scot oboseala şi sporesc vizibilitatea pe orice vreme.

Parasolar

parasolar.png

Parasolarul este folosit pentru a proteja interiorul automobilului de căldura din zilele însorite și pentru a feri tabloul de bord de la supraîncălzire și crăpare. Este realizat din material sintetic solid și nu este supus uzurii sau arderii.
În cazul unei staţionări de lungă durată, instalaţi parasolarul la geamul autovehiculului. În acest mod se asigură protecţia atât împotriva razelor UV, cât şi a furturilor: hoții și spărgătorii de mașini nu pot vedea ce se află în cabină. Pentru o mai mare siguranţă, vă recomandăm să cumpăraţi parasolare pentru geamurile din spate și laterale ale mașinii.

Odorizant pentru automobil 50ml

parfum.png

Odorizantele lichide sunt cele mai populare. Acestea trebuie să fie fixate la grila de ventilaţie. La circulaţia fluxului de aer, parfumul se răspândește în interiorul salonului.

Senzori parcare auto PARKTONIC

parktonic.png

Radar pentru parcare – sistem auxiliar de senzori, montat opțional pe un vehicul pentru a facilita parcarea. El avertizează șoferul despre apropierea unui obstacol.

Pernă gonflabilă pentru gît

perna.png

Perna de susținere pentru gât și cap reduce oboseala și oferă posibilitate de a dormi în călătoriile lungi. Este confecționată dintr-o ţesătură groasă, plăcută la atingere. Este destinată utilizării pe termen lung şi este ușor de spălat. Perna se recomandă a fi umflată la ¾ din volum.

Soluție Curatare și Intretinere Plastic

polirol.png

Este perfectă pentru curăţarea, reînnoirea şi protecţia suprafeţelor din vinil şi plastic a elementelor decorative din caroseria automobilului. Are efect antistatic, protejează de praf şi murdărie. Previne îmbătrânirea și pierderea culorii suprafeţelor. Nu lasă pete, urme și zgârieturi. Poate fi utilizată în viața de zi cu zi pentru curăţarea şi reînnoirea produselor din plastic. Lasă o aromă plăcută în salonul automobilului.

Soluție curatare Plastic + Burete

polirol_burete.png

Pompă de mînă

pompa_de_mina.png

Aspirator auto

pylesos.png

Perie cu Racletă gheață

racleta_perie.png

Racleta este fabricata din plicarbonat rezistent de inalta calitate, este prevazuta cu maner ergonomic, moale si textura anti-alunecare, precum si perie pentru indepartarea zapezii.

-150 lei reducere la Testarea tehnică

revizie.png

Primiţi o reducere în mărime de 150 lei la stația de inspecţie tehnică periodică „MasterTest“ SRL – testare tehnică în 15 min, fară rând, în centrul Chișinăului. „MasterTest” SRL este partenerul strategic al Rapidasig. Serviciile oferite de staţie: inspecția tehnică a mașinii, asigurare auto RCA şi CASCO, plata taxei de stat. Compania „MasterTest” dispune de mijloace tehnice performante care asigură o calitate înaltă a serviciilor prestate. Toți clienții, şi în special clienții Rapidasig.md, pot conta pe un serviciu respectuos și profesionist. „MasterTest” are ca obiectiv contribuţia la creșterea siguranței rutiere în Moldova și la reducerea poluării mediului înconjurător. Adresa stației: mun. Chișinău, str. Mihai Viteazul, 27. Orele de lucru: de luni până vineri de la 8.00 la 17.00, iar sâmbătă de la 8.00 la 12.00.

Acumulator extern Romoss 6000mAh

romoss.png

Acumulatoarele externe Romoss sunt puternice și sigure. Încărcarea începe imediat după ce dispozitivul este conectat la acumulator și poate continua chiar dacă acumulatorul în sine este pus la încărcat. Atunci când nu aveţi nevoie de Romoss Polymos 5 – regimul „inteligent“ sleep va economisi energia și va extinde timpul de funcționare. Este posibilă încărcarea simultană a bateriei externe și a telefonului mobil.

Acumulator extern Romoss 13000mAh

romoss.png

Acumulatoarele externe Romoss sunt puternice și sigure. Încărcarea începe imediat după ce dispozitivul este conectat la acumulator și poate continua chiar dacă acumulatorul în sine este pus la încărcat. Atunci când nu aveţi nevoie de Romoss Polymos 5 – regimul „inteligent“ sleep va economisi energia și va extinde timpul de funcționare. Este posibilă încărcarea simultană a bateriei externe și a telefonului mobil.

Rucsac universal

rukzak_low.png

Rucsac universal – un accesoriu practic și de înaltă calitate. Este ideal pentru călătorii urbane de zi cu zi, pentru a merge la sala de sport și mai ales pentru călătoriile turistice. În pofida caracterului său practic, are un aspect foarte plăcut. Rezistenţa, calitatea, durabilitatea, practicitatea, versatilitatea – cele mai importante dintre calitățile sale.

Ruleta de masurat 5 metri

ruleta.png

Ruleta – instrument pentru măsurarea lungimilor. Ea constă dintr-o panglică metalică gradată, care se strânge prin rulare într-o casetă şi are lungimea de 5 metri.

Sampon Auto Concentrat 1000 ml

sampon.png

Şamponul are o compoziție de curăţare foarte eficientă. Elimină perfect toate depunerile de noroi, ulei şi sare de pe metalul vopsit. Nu lasă pete și dungi. Are proprietăți anticorozive şi protejează împotriva abraziunii. Este potrivit pentru orice tip de suprafaţă acoperită cu vopsea şi lac, precum și pentru plastic, sticlă, cauciuc și metal. Conferă strălucire și frumusețe mașinii Dvs.

Set de instrumente 40 unități

set40instr.png

Set capete de chei Aiwa, 40 de piese (până la 13 inchi).

Set de instrumente profesionale 94 articole

set_instrumente_108.png

 • 10 un. – 1/4" cap cheie tubulară: 4-5-6-7-8-9-10-11-12-13 mm
 • 5 un. – 1/4" cap cheie tubulară alungită: 9-10-11-12-13 mm
 • 1 un. – 1/4" cheie clichet cu resetare rapidă, 150 mm
 • 1 un. – 1/4" şurubelniță cu pătrat, 150 mm
 • 1 un. – 1/4" articulaţii cardanice
 • 1 un. – 1/4" prelungitor, 75 mm
 • 1 un. – 1/4" prelungitor
 • 13 un. – 1/2" cap cheie tubulară: 10-11-12-13-14-15-17-19-22 -24-27-30-32 mm
 • 1 un. – 1/2" cheie clichet cu resetare rapidă, 250 mm
 • 1 un. – 1/2" articulaţii cardanice
 • 1 un. – 1/2" prelungitor, 125 mm
 • 2 un. – 1/2" cap cheie bujii: 16 mm, 21mm
 • 8 un. – chei combinate: 10-11-12-13-14-15-17-19 mm
 • 5 un. – şurubelniţe: 8x200 mm (Pozi #2), 6x100 mm, 6x40 cu caneluri, 6x100 mm, 6x40 mm cruce
 • 1 un. – test auto
 • 1 un. – instrument de sertizare, 215 mm
 • 1 un. – cheie reglabilă, 250 mm
 • 1 un. – cleşte, 180 mm
 • 3 un. – chei hexagonale în formă de L: 1.5-2-2.5 mm
 • 1 un. – ciocan cu coadă din lemn, 300 gr
 • 3 un. – bit cu caneluri: 4-5.5-7 mm
 • 3 un. – Phillips bit: #1-#2-#3
 • 1 un. – adaptor bit
 • 4 un. – bit hexagonal: 3-4-5-6 mm
 • 7 un. – stea torx: T15-T20-T30
 • 26 un. – cleme

Surubelniță electrică + 24 Accesorii + BOX

shurupovert_box.png

Solutie parbriz 5 litri
-20 grade

solutie_parbriz_5_lit.png

Spălare Autoturism Exterior + Interior

spalatorie_auto.png

Spălarea interiorului şi exteriorului automobilului la spălătoria auto „DIAMANT”, situată pe str. Columna, 170. Telefon de contact: 068 993 398.

Stingator 0,5L cadou

stingator3.png

Dispozitiv portabil pentru stingerea focarelor de incendiu prin eliberarea substanţelor antiincendiare stocate. Extinctorul de mână este de obicei un recipient cilindric de culoare roșie cu duză sau tub. La activarea stingătorului, prin duza sa, la presiune ridicată, este descărcat agentul de stingere.

Stingator reincarcabil 2 Litri cu manometru

stingator_88.png

Dispozitiv portabil pentru stingerea focarelor de incendiu prin eliberarea substanţelor antiincendiare stocate. Extinctorul de mână este de obicei un recipient cilindric de culoare roșie cu duză sau tub. La activarea stingătorului, prin duza sa, la presiune ridicată, este descărcat agentul de stingere.

Suport auto universal pentru telefon

suport_smartphone.png

Suport auto universal cu braţe reglabile, pentru setarea dispozitivelor cu diferite dimensiuni ale ecranului. Se fixează pe sticlă cu ajutorul unor ventuze sigure.

Set șurubelniță 23 unități

surubelnite_set23.png

Şurubelniță clichet cu un set de biți și capete chei tubulare, destinată pentru montarea și demontarea conexiunilor filetate. Este fabricată din oţel uşor aliat şi este foarte utilă la remedierea rapidă a micilor probleme. Setul conţine o șurubelniță cu mecanism reversibil, care crește confortul și viteza de execuție a lucrărilor.

Cutie organizatoare pentru scule si unelte

toolbox.png

Compresor Auto Tornado

tornado.png

Pentru roți cu diametru mare. Dimensiune furtun – 2 metri. Geantă – cadou. Umflă un pneu în 2 minute. Presiune maximă – 8 bar.

Triunghi de presemnalizare

triunghi.png

Conform articolului 18 a Regulamentului circulației rutiere a RM, fiecare autovehicul trebuie dotat cu triunghi de presemnalizare, pentru a fi admis spre conducere pe drumurile publice.

Trusă medicală

trusa_medicala.png

Trusa de prim ajutor medical conţine:

 • amoniac, soluţie 10%, 10 ml – 1 flacon
 • validol – 10 comprimate
 • iod, soluţie cutanată – 1 flacon
 • bandaj elastic pentru fixare – 2 bucăţi
 • emplastru bactericid – 3 bucăţi
 • emplastru simplu – 1 bucată
 • faşă de tifon, 7 x 14 cm – 3 bucăţi
 • faşă de tifon sterilă, 7 x 14 cm – 2 bucăţi
 • foarfece – 1 bucată
 • vată hidrofilă – 100 gr
 • garou de cauciuc pentru hemostază – 1 bucată
 • hârtie pentru notiţe – 3 foi
 • lanternă – 1 bucată
 • stilou sau creion – 1 bucată

Vestă reflectorizantă

vesta.png

La fabricarea vestei de semnalizare sunt folosite materiale fluorescente, de fundal şi reflectorizante. Fluorescent – material ce străluceşte sub lumină ultravioletă. El atrage atenția asupra sa de 2 ori mai mult decât culoarea obişnuită. De fundal – material de culori aprinse, care asigură o vizibilitate ridicată în timpul zilei. Reflectorizant – material în componenţa căruia intră elemente optice. Ele sunt necesare pentru a reflecta lumina incidentă. De exemplu, dacă sunteţi nevoit să înlocuiţi roata pe un drum aglomerat, pentru a fi în siguranță, purtaţi o vestă reflectorizantă. Datorită culorilor aprinse, nespecifice naturii, vă veţi evidenţia pe fundalul general.

Videoregistrator DUAL LENS FHD 1080P

video_camcorder_blackbox_t660+.png

Videoregistrator G30 Car DVR Full HD 1080P

video_camcorder_g30w.png

Specificaţii:

 • Număr de camere: 1
 • Rezoluţie video: 1920х1080
 • Ţara de origine: Taiwan
 • Garanţie: 6 luni
 • Matrice: 5 Mpx
 • Display: da
 • Culoare: negru
 • Unghi de vizualizare: 140°
 • Display: TFT 2.0
 • Temperatura de operare: -10 +40
 • Umiditate admisibilă: 10-80%
 • Alimentare: 12-24 V
 • Baterie: 700 mAh, incorporată
 • Dimensiuni: 96 x 53 x 23 mm
 • Greutate: 115 g

Videoregistrator Car Camcorder K-600

video_camcorder_k600.png

Videoregistrator GS8000L FHD 1080P

video_gs8000l.png

Specificaţii:

 • Senzor: 5 MP
 • Unghi de vizualizare: 170°
 • Rezoluţie video: 1920х1080, 1440х1080, 1280x720
 • Zoom: 4х, Digital
 • Cadre pe secundă: 30
 • Compresie video: H.264
 • Format video: MOV (1 h de înregistrare la rezoluţie maximă – 3,7 GB)
 • Regim nocturn automat.
 • Iluminare: 4 LED-uri
 • Display: 2,7 color TFT LCD cu posibilitatea de a fi oprit
 • Pornire automată: da, la conectare / deconectare alimentare
 • Înregistrare ciclică: fişiere de 1, 2, 5, 10, 15 minute, fără pauze
 • G-senzor: încorporat
 • Afişează data, ora și viteza de circulație
 • Rezoluţie foto: 2592х1944
 • Format foto: JPEG
 • Memorie: MicroSD (TF) card de memorie de până la 32GB (nu este inclus)
 • Interfaţă: AV, HDMI, USB 2.0
 • Audio: microfon încorporat (se poate deconecta) şi difuzor
 • Alimentare: acumulator încorporat Li-ion 300 mA/h

Voucher
12€ cadou
în Magazinele Le Bridge
Duty Free

voucher_lebridge_12.png

La procurarea Cărții Verzi de la Donaris Vienna Insurance Group, pentru 1 lună, pentru Zona 3 (toate țările) primești garantat un voucher în sumă de 12 euro. Valorificarea voucherului poate fi făcută în unul din cele 8 magazine Duty Free Le Bridge, amplasate la punctele de trecere a hotarului Republicii Moldova.

Voucher
6€ cadou
în Magazinele Le Bridge
Duty Free

voucher_lebridge_6.png

La procurarea Cărții Verzi de la Donaris Vienna Insurance Group, pentru 15 zile, pentru Zona 3 (toate țările) primești garantat un voucher în sumă de 6 euro. Valorificarea voucherului poate fi făcută în unul din cele 8 magazine Duty Free Le Bridge, amplasate la punctele de trecere a hotarului Republicii Moldova.

Pentru că ţinem cu adevărat la clienţii noştri şi vrem să fiţi mulţumiţi de produsele şi serviciile noastre, cadoul cu defecte sau care nu satisface necesităţile dvs., poate fi returnat în decurs de 15 zile calendaristice din momentul primirii acestuia şi înlocuit cu un altul, la alegere.