Bonus 10% la procurarea asigurărilor de la RAPIDASIG.md

În perioada campaniei 1 decembrie 2016 – 31 ianuarie 2017, toţi deţinătorii de carduri bancare MasterCard de la MAIB care vor efectua achitări fără contact (contactless) cu cardul la RapidAsig.md prin intermediul POS terminalului Contactless, vor primi cash-back în valoare de 10% din suma tranzacţiilor efectuate, până la 200 de lei pe zi per persoană.

  • PLATA

    POS TERMINAL CONTACTLESS

  • PLATA ONLINE

    Prin card bancar

În cadrul acestei campanii promoţionale beneficiază de cash-back garantat şi clienţii care vor efectua plăţi online cu orice tip de card MasterCard de la MAIB - pe situl RapidAsig.md la următoarele tipuri de asigurări: RCA, Carte Verde, Medicală peste hotare.

Pentru mai multe detalii referitor la Campanie, consultaţi Programul „Cash-back zilnic de până la 200 MDL de la MAIB!”
sau apelaţi Serviciul Call Center: (022) 268 999

Notă: La Campanie participă cardurile MasterCard indiferent de categoria cardului (Cirrus Maestro, MasterCard Debit, MasterCard Virtual, Standard, Gold, Platinum, World Elite) şi de valuta cardului (MDL, USD, EUR), emise de către BC ”Moldova Agroindbank” S.A. utilizate în mediul on-line şi cardurile MasterCard cu opţiunea Contactless pentru tranzacţiile prin intermediul POS terminalelor.