Livrarea se efectuează de luni pînă sîmbăta în raza or. Chișinău
Dacă comanda Dvs. a fost făcută pînă la ora 19:00 (15:00 sîmbăta), atunci asigurarea va fi livrată în aceeaşi zi, dacă după orele de lucru atunci Dvs. veţi primi asigurarea a doua zi.
Comenzile primite duminică vor fi prelucrate în ziua de luni începînd cu ora 8:30.
Pentru Asigurare RCA

Din momentul ce vi sa confirmat comanda de asigurare RCA de către operatorul de la call-centru primiţi asigurarea în 60 minute la adresa convenită. Costul asigurării îl veţi achita la livrare, în momentul ce primiţi poliţa de asigurare. Livrarea este gratuită în raza orașului Chişinău.

Pentru Asigurare Carte Verde

Din momentul ce vi sa confirmat comanda de asigurare Carte Verde de către operatorul de la call-centru, primiţi asigurarea în 60 minute, la adresa convenită. Costul asigurării îl achitaţi la livrare.

Livrarea este gratuită în raza orașului Chişinău.

Pentru Asigurarea CASCO

Din momentul ce aţi decis ce fel de asigurare CASCO doriţi şi aţi indicat informaţia Dvs-ă de contact, în 30 minute veţi fi telefonat de către operatorul de la call-centru pentru a stabili ora şi locul comod Dvs-ă pentru a fotografia autovehiculul şi a încasa prima de asigurare. După această în maximum 24 ore veţi primi poliţa şi contractul de asigurare. 

Pentru asigurare medicală de calătorie

Din momentul confirmării comenzii de asigurare medicală în străinătate primești asigurarea în 60 minute la adresa dorită. Costul asigurării îl achitaţi la livrare.

Livrarea este gratuită în raza orașului Chişinău.

Costul livrării pentru asigurarea medicală:

Dacă costul asigurării medicale în străinătate comandată, este mai mic de 250 lei, atunci costul livrării va fi 30 lei. Asigurările, costul cărora depăşeşte 250 lei, livrarea  în raza orașului Chişinău se face gratis!