Asigurare ASITO

asito
IDNO:
1002600007123
Seria, nr. şi data eliberării licenţei,
termenul de valabilitate:
CNPF 000656, 28.03.2011,
termen nelimitat
Data înregistrării (reînregistrării):
13.06.2001
Denumirea Societăţii de asigurare:
„ASITO” S.A.
Adresa juridică:
MD-2005, mun. Chişinău, str. B. Bodoni, 57/1
Genul de activitate:
Asigurări generale
Directorul Societăţii de Asigurare:
Mykhaylo GONCHARUK

Compania internațională de asigurări ASITO SA a fost fondată la data de 6 iunie 1991 în contextul schimbărilor în economiea națională și reogranizării sistemului asigurărilor de stat din Moldova.

ASITO este una din cele mai reprezentate companii de asigurare din țară avînd 37 de reprezentanțe regionale, amplasate pe întreg teritoriul Republicii Moldova și sediul central din municipiul Chișinău str. Bănulescu Bodoni 57/1.

Compania activează eficient și echilibrat din punct de vedere financiar, datorită cunoașterii pieței și procesului perpetuu de dezvoltare a produselor. Compania este una inovatoare, oferind un spectru larg de asigurări, destinate satisfacerii tuturor cerințelor clienților corporativi mari, cît și a companiilor mici și mijlocii.

Echipa ASITO tinde spre dezvoltarea pieței asigurărilor din Moldova, promovînd și dezvoltînd așa produse ca răspunderea civilă, asigurarea imobilului, asigurare de cazuri exceptionale, asigurare medicală în cazul călătoriilor, asigurarea de răspundere civilă auto (RCA, Cartea Verde), Casco etc..

Anume din acest motiv putem afirma cu siguranță, că serviciile companiei noastre sunt la fel de atractive cît pentru afacere, atît și pentru familie.
Prioritatea activității companiiei noastre este satisfacerea cerințelor și dolianțelor a clienților noștrii și în același timp a acționarilor Asito.